Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP 1141A-7A

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți bărbații și femeile cu o înclinație pentru accesorii clasice. cadran lor de argint decorat cu mâinile delicate și indexurile, există, de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți bărbații și femeile cu o înclinație pentru accesorii clasice. cadran lor de argint decorat cu mâinile delicate și indexurile, există, de asemenea, o fereastră cu o fereastră dată la carcasa 3 poziții în argint și trageți aspect din oțel inoxidabil într-adevăr unitate elegant și atemporal de aprovizionare. Fie că optați pentru un costum de petrecere a timpului liber confortabil sau tricou cu acest supliment niciodată nu va merge prost.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
75
Dimensiune
37 x 44 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde