Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1188G-7BEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio sunt pentru toți oamenii , cu o înclinație pentru accesorii chic. Lor dial alb-zăpadă mizează pe un aspect clasic - decorat cu mâinile… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio sunt pentru toți oamenii , cu o înclinație pentru accesorii chic. Lor dial alb-zăpadă mizează pe un aspect clasic - decorat cu mâinile de aur și cifre negre distincte. Există, de asemenea, un al treilea dater fin poziția cu privire la locuințe și pentru a muta dispun de bicolor provedeník colorate, ceea ce face ca ceasul o bucată de moda foarte eye-catching. Bucurați-vă de un supliment pe care le poate lua la teatru, chiar și pentru o plimbare cu familia.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 42 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde