Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1188Q-7BEF

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt făcute pentru toți bărbații și femeile cu un gust pentru accesorii elegante. Lor dial alb-zăpadă se bazează pe design clasic - este căptușită cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt făcute pentru toți bărbații și femeile cu un gust pentru accesorii elegante. Lor dial alb-zăpadă se bazează pe design clasic - este căptușită cu figuri contrastante distincte care să asigure buna lizibilitate a timpului. Există, de asemenea, un dater la poziția 3 placat Carcasă din oțel inoxidabil conferă întregului aspect luxos curea, ciocolata maro cu un model distinctiv din nou o doză bună de eleganță. Bucurați-vă de un supliment pe care le poate lua în timpul săptămânii și în zilele de sărbătoare.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
45
Dimensiune
38 x 42 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde