Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1200A-1AVEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de cele mai bune mărci Casio sunt accesoriul perfect pentru toti iubitorii de accesorii clasice. cadran negru este decorat cu mâinile de argint și indexurile. sticla safir… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de cele mai bune mărci Casio sunt accesoriul perfect pentru toti iubitorii de accesorii clasice. cadran negru este decorat cu mâinile de argint și indexurile. sticla safir este rezistent la zgârieturi, care nu se îngălbenește, chiar și după ani de poartă păstrează un luciu strălucit. Locuințe și accident vascular cerebral sunt realizate din oțel inoxidabil. Fie că optați pentru un costum sau camasa petrecere a timpului liber formale, aceste ceasuri vor avea întotdeauna stil.

Observații

Ceasul se livrează în Casiocutia originală Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
95
Dimensiune
37 x 43 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde