Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1200A-2AVEF

Brand: Casio
Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Cadranul albastru închis este decorat cu mâini și indici de argint. Sticla de safir este rezistentă la… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Cadranul albastru închis este decorat cu mâini și indici de argint. Sticla de safir este rezistentă la zgâriere, non-lucioasă și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Carcasa și tragerea sunt realizate din oțel inoxidabil . Indiferent dacă alegeți un costum formal sau un tricou de agrement, veți avea întotdeauna stil cu aceste ceasuri.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
95
Dimensiune
37 x 43 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde