Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1222A-7BVEF

Brand: Casio
Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Fața lor strălucitoare este căptușită cu numere bine citite, iar cardul de date necesar lipsește. Carcasa… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Fața lor strălucitoare este căptușită cu numere bine citite, iar cardul de date necesar lipsește. Carcasa și tragerea sunt realizate din oțel inoxidabil . Indiferent dacă alegeți un costum formal sau un tricou de agrement, veți avea întotdeauna stil cu aceste ceasuri.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
105
Dimensiune
41 x 45 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde