Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1260D-7BEF

Brand: Casio
Sunteți urmăriți o parte necesară a tinuta, dar, de asemenea, un accesoriu funcțional, care va servi în primul rând ca un indicator al timpului? Atunci nu ar fi dor de ceasul încheietura mâinii din… Descriere și parametrii

Descriere

Sunteți urmăriți o parte necesară a tinuta, dar, de asemenea, un accesoriu funcțional, care va servi în primul rând ca un indicator al timpului? Atunci nu ar fi dor de ceasul încheietura mâinii din atelierul de brand tradițional Casio . Lor cadran alb imaculat decorat cu mâinile luminescente distinctive și cifre care fac întotdeauna foarte bine fără ochelari, veți vedea ora curentă. Runda caz și trageți de pariuri din oțel inoxidabil pe o culoare argintie elegant, care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate. Bucurați-vă de un supliment pe care le poate lua într-un costum formal și confortabil cămașă largă petrecere a timpului liber.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 46 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde