Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1303D-1AVEF

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul brandului Casio la prima vedere dragoste toți domnii cu un gust pentru accesoriile clasice. cadran negru lor distinctiv împodobit cu mâinile și indici luminescente,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul brandului Casio la prima vedere dragoste toți domnii cu un gust pentru accesoriile clasice. cadran negru lor distinctiv împodobit cu mâinile și indici luminescente, datorită căreia, vedeți ora curentă. ceasuri de mână pull-capsate din oțel inoxidabil, care este lumea ceasuri clasic fara varsta. Bucurați-vă de un supliment care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 47 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde