Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1308L-1AVEF

Brand: Casio
Fie că îmbrăcarea costum formale sau ceva mai confortabil, ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. cadran negru lor mizează pe un aspect clasic -… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcarea costum formale sau ceva mai confortabil, ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. cadran negru lor mizează pe un aspect clasic - decorat cu indici de argint țepos și mâinile luminescente, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Există, de asemenea, un mic timbre data pe carcasa 3 poziții în ramă de argint încununat cu incizii fine, care adaugă un întreg pizzazz dreapta. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră decorat cu un model de crocodil și împletit contrastante. Pariați pe suplimentul care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
123
Dimensiune
44 x 49 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde