Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1310D-1AVEF

Brand: Casio
Timeless ceasuri Casio sunt făcute pentru toți maeștrii care iubesc accesoriile clasice. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indicatoare luminoase contrastante, care asigură timpul perfect de… Descriere și parametrii

Descriere

Timeless ceasuri Casio sunt făcute pentru toți maeștrii care iubesc accesoriile clasice. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indicatoare luminoase contrastante, care asigură timpul perfect de lectură. Carcasa din argint și tragerea din oțel inoxidabil fac un aspect foarte elegant și îți plac foarte bine echipamentul. Bucurați-vă de add-on-ul care va deveni o piesă preferată pentru viața de zi cu zi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
107
Dimensiune
38 x 47 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde