Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1310D-7BVEF

Brand: Casio
ceas Timeless marca Casio sunt pentru toți oamenii , cu o înclinație pentru accesorii clasice. Fața lor împodobit într-un alb cu cifre de contrast de culoare și mâinile luminescente pentru a asigura… Descriere și parametrii

Descriere

ceas Timeless marca Casio sunt pentru toți oamenii , cu o înclinație pentru accesorii clasice. Fața lor împodobit într-un alb cu cifre de contrast de culoare și mâinile luminescente pentru a asigura lizibilitatea perfectă a timpului. Carcasă din argint și trage din oțel inoxidabil are un aspect foarte elegant și excelent fin-ton de tinuta ta. Bucurați-vă de un supliment care va deveni o piesă favorită în viața de zi cu zi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 47 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde