Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1314D-1AVEF

Brand: Casio
Uita - te la marca Casio la prima vedere ia toate domnii care arata asa. O mulțime de bang pentru putini bani. cadran negru cu model vertical fin decorat cu cifre mari, mâinile luminescente și indici… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te la marca Casio la prima vedere ia toate domnii care arata asa. O mulțime de bang pentru putini bani. cadran negru cu model vertical fin decorat cu cifre mari, mâinile luminescente și indici, care fac ușor de citit timp. Există , de asemenea , un dater la poziția 3. încheietura capsate ceas trage din oțel inoxidabil. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
123
Dimensiune
44 x 50 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde