Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1314L-8AVEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare domn modern. cadran lor gri închis cu model vertical fin impresioneaza de la primele cifre distincte privire și mâinile luminescente… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare domn modern. cadran lor gri închis cu model vertical fin impresioneaza de la primele cifre distincte privire și mâinile luminescente, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Există, de asemenea, o fereastră necesară cu fereastra dată la carcasa 3 poziții în argint vă va încânta cu liniile sale netede. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu un contrast împletit. Bucurați-vă de un supliment care va arunca costum pentru tricou confortabil.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 50 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde