Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection W-96H-1AVEF

Brand: Casio
Fie că ești îmbrăcat confortabil tricou petrecere a timpului liber sau un kit de sport, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna o completare perfectă. carcasa lor dreptunghiulară îmbină fără… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că ești îmbrăcat confortabil tricou petrecere a timpului liber sau un kit de sport, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna o completare perfectă. carcasa lor dreptunghiulară îmbină fără probleme cu centura neagră. Afișajul digital se datorează cifre semnificative și litere lizibile, dacă este necesar, acesta poate fi LED verde cu iluminare din spate. aprecia cu siguranță durata de viață a bateriei de până la 10 ani, care este garantată de producător (nu uita sa ma uit la ea nevoie de un timp pentru a ajunge la tine, viața va fi întotdeauna ușor mai mică).

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • alarmă multifuncțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • Ora duală permite afișarea simultană a doua oară. Funcția ideal pentru toți călătorii pasionați și cei care au un iubit în străinătate.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
sferic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
32
Dimensiune
35 x 44 x 12 mm

Funcție

Alte
iluminat - 1224 regim orar - ceas dual
Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde