Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Connected watch Apex S0729/1 water-resistant

Brand: Kronaby Cod: hKB002

Descriere

Un moment în care ceasurile au fost folosite doar ca un indicator al timpului sunt de mult apuse. încheieturi noastre sunt din ce în ce împodobesc ceasuri, care se pot conecta cu smartphone. Marca suedeză Kronaby hotărât să creeze, cu ajutorul ceasurilor precise, cele mai bune ceasuri inteligente din lume care arată ca un ceas clasic. precizie scandinav flops și tu și fixați colecția de ceas de mână de la Apex. negru lor formați la prima vedere, cu mâinile luminescente și cifre, precum și un ciferníčkem separat World Time. Carcasa este realizata din cele mai fine din oțel inoxidabil, curea din piele maro pentru un aspect elegant. potențialul. ceasuri conectate (ceasuri, care sunt conectate la un smartphone, dar nu un apel telefonic sau a trimite mesaje), dar cele mai multe vor aprecia la conexiunea lor cu telefonul inteligent.

IMPERMEABILIZARE
Unic este rezistent la apa pana la 100 m, grație căreia ceas poate chiar scufundări

. Dar, în scopul de a menține rezistența la apă, nu recomandăm scufundări cu ajutorul butoanelor de control.

BATERIE
de viață a bateriei (acest lucru este de tip CR3032) depinde de funcțiile de utilizare de până la 2 ani. Așa că nu trebuie să caute un loc pentru a reîncărca.

CARACTERISTICI
Setare fus orar automată
O caracteristică ideală pentru cei care poartă care călătoresc în mod frecvent. Indiferent dacă vă aflați în orice fus orar, ceasul vă va arăta întotdeauna ora exactă locală.

Data exactă
Apăsați o dată butonul pentru a obține informații despre data exactă.

avertisment
Datorită avertizării privind vibrațiile, veți fi întotdeauna informați cu privire la apelurile primite și la mesajele SMS. Aveți posibilitatea să setați alerte numai de la persoane de interes pentru tine. Ceasul dvs. nu vă va deranja niciodată cu vibrații excesive.

Respingeți un apel
Trebuie să respingeți un apel și nu doriți să scoateți telefonul mobil din buzunar? Trebuie doar să apăsați Kronaby și telefonul se va opri.

Alarmă vibrații
Începi să lucrezi mult mai mult decât partenerul tău? Și nu vreau să o trezesc cu o alarmă puternică? Du-te la culcare cu Kronaby încheietura mâinii Kronaby și dimineața vei auzi o vibrație blândă și silențioasă.

Monitorizare lungă a sesiunii
Faptul că sesiunea lungă este nesănătoasă nu este nouă. Fa ceva pentru sănătatea ta și fixați ceasul la încheietura mâinii Kronaby. Odată inactiv pentru o lungă perioadă de timp, vibrațiile blânde vă informează că trebuie să faceți ceva rapid.

pedometru
Mutați la sănătate! Setați numărul de pași pe care doriți în fiecare zi în aplicația dvs. mobilă, pentru a vă face ceasul KronabyKronaby un stil de viață mai sănătos.

Timp dublu
Ceasul de ceas Apex vă surprinde cu un cadran mai mic pe care puteți seta o oră în lume. Veți ști întotdeauna exact câte ore sunt în New York, Sydney sau Tokyo.

timer
În lumea agitată de astăzi, planificarea eficientă a timpului este cheia succesului. Oprește-te în mod constant verifica ceas și stresul este ceea ce trebuie încă să prind. Vibrațiile fine vă vor avertiza mereu că trebuie să mergeți la o întâlnire de afaceri sau la o întâlnire.

Controlul camerei
Fiecare dintre noi vrea să păstreze cât mai mult timp amintirile petrecute în momente plăcute. Fie că te duci pentru o petrecere plin de noroi sau cu familia sa la grădina zoologică, ceas mulțumită Kronaby ați luat parte toate descriere, coordonator etc. și tu. Plasați doar telefonul mobil în locul potrivit și apăsați butonul ceas pentru a declanșa declanșatorul.

Găsiți telefonul
Nu vrei, nu poți face nimic și mobilul tău nu este încă disponibil. Ceasul Kronaby pe încheietura mâinii nu se va întâmpla niciodată. La doar o apăsare de buton și telefonul veți auzi imediat.

muzica de control
Muzica poate afecta starea de spirit noastre, fie pozitiv, fie negativ. Cu muzică instantanee, veți fi întotdeauna bine reglate cu ceasul.

Funcția Home Deployment
Te-ai mutat într-un oraș mai mare și ai probleme să te întorci acasă? Sau ați rămas la hotel și vă temeți că veți avea probleme la găsirea acestuia? Cu această caracteristică, sunteți sigur că nu vă veți pierde niciodată. Apăsați butonul de pe ceasul Kronaby și puteți merge.

Ține minte locul
O altă caracteristică care împiedică rătăcirea este funcția de memorie. Înainte de a merge să explorați străzile din oraș sau drum forestier scofâlcit, aveți grijă să apăsați Geotag - trebuie doar să întotdeauna lovit înapoi la locul de unde a pornit aventura.

COMPATIBILITATE
Bluetooth 4.1+
Android 5.0 și mai mare
iOS 9 și mai mare

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Spona - materiál
ocel
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 52 x 13,3 mm

Funcție

Alte
vibrační alarm - radio controlat - pedometru - ceas dual - Bluetooth - notificări din telefonul mobil
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde