Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Couturier T035.246.16.111.00

Brand: Tissot
Ceasurile Tissot pentru femei sunt un plus de lux și practic, potrivite pentru orice ocazie. Cadranul perlat este decorat cu indici de argint și mâini. Fața este acoperită cu un geam de safir durabil… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Tissot pentru femei sunt un plus de lux și practic, potrivite pentru orice ocazie. Cadranul perlat este decorat cu indici de argint și mâini. Fața este acoperită cu un geam de safir durabil, strălucitor strălucitor după ani de uzură. Waterproof 10 bancomate garantează că nu trebuie să scoateți ceasul chiar și atunci când înotați. Pariați pe ceasuri care nu vă vor dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
54
Dimensiune
33 x 33 x 11 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde