loading

Daniel Klein DK11546-5

Codul produsului: hDN690

Daniel Klein DK11546-5Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 28.5. la Dv.
Prețul inițial:258 lei
Economisiți:52 lei
Preț:206 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 20%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Noutate
  • Transport gratuit de la 499 lei
Daniel KleinDK11546-51144.33In stock
Ceasurile de la atelierul de brand popular Daniel Klein sunt făcute pentru toți maeștrii care iubesc accesoriile elegante. Cronometrul lor negru vine la prima vedere cu mâini și indicatoare de bronz care dau un aspect întreg aspectului nevăzut, cu o cutie de lumină de dată la poziția 3. Cazul este acoperit cu un strat de suprafață neagră, la fel ca și accidentul din Milano, care se adaptează la circumferința fiecărui încheietur fără a fi nevoie de scurtare . Bucurați-vă de add-on pe care îl puteți lua pentru tine.

Brand:

Daniel Klein

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Model strojku :Miyota 2115/3 ?Miyota 2115/3 Brand: Miyota Citizen
Tipul de mișcare: Quartz (baterie)
Tara de origine: Japonia
polizor Dimensiuni: 23,3 x 4,15 mm
Numărul de pietre: 0
Baterie: 1,55 V; 377 (SR626SW)
de viață a bateriei: 36 luni
Precizie: ± 20 secunde pe lună
Temperatura de operare: -5 ° C până la + 50 ° C
Frecventa:
32,768 Hz
Funcții:
oră, minut și mâna secundă; dater
Carcas :metal comun - Acoperire PVD
Curea :brățară milanese - metal comun - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Greutate :101 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x48x10 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Daniel Klein DK11546-5
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni