Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Exclusive DK11477-3

Brand: Daniel Klein Cod: hDN685

Descriere

Ceasurile Daniel Klein din colecția Exclusive sunt create pentru toți iubitorii de accesorii atemporale. Cadranul lor de culoare albastru -închis este decorat cu ace argintii luminoase și indici accentuați, cu fereastră pentru dată, în poziția orei trei.. De asemenea, va atrage atenția și subcadranul în care fuge acul secundelor. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil, pe încheietura mâinii poate fi prins cu o curea din piele netedă, albastră. Bucurați-vă de un accesoriu,  care nu vă va  dezamăgi. 

Spoturi

Ceasul vine într-o cutie de Daniel Klein.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Epson VL58
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
72,5
Dimensiune
45 x 55 x 11 mm
Brand: Daniel Klein

Daniel Klein brand a fost infiintata in anul 1998, atunci când pentru prima dată a intrat în industria orologeră. De colectare la nivel că a fost format cu ideea de "moda pentru toată lumea", a devenit foarte popular la scurt timp după începuturile sale și a câștigat încă atenția multor clienți din întreaga lume.
Fanii ceas cu un stil proaspat, imaginativ aici au o mulțime de a alege de la.
Daniel Klein urmează tendințele modei actuale și oferă o ceasuri accesibile, de înaltă calitate, dotate cu mișcări japoneze Citizen - Miyota.

Daniel Klein
zile
:
ore
:
minute
:
secunde