Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

FIORD DK11697-1

Brand: Daniel Klein
Bărbații moderni includ accesorii elegante, unul dintre acestea este ceasul Daniel Klein , care completează perfect ținuta formală și de agrement. Cadranul argintiu impresionează cu mâinile elegante… Descriere și parametrii

Descriere

Bărbații moderni includ accesorii elegante, unul dintre acestea este ceasul Daniel Klein, care completează perfect ținuta formală și de agrement. Cadranul argintiu impresionează cu mâinile elegante în combinație cu indexuri simple, o dată plăcută și utilă la poziția de șase ore. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din Milano cu o fixare magnetică care face ca ceasul să se potrivească perfect. Pariați pe ceasurile Daniel Klein și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
50
Dimensiune
42 x 50 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde