Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Premium DK11475-1

Brand: Daniel Klein Cod: hDN683

Descriere

Fie îmbrăcare un tricou adaptat costum sau de timp liber confortabil, marca ceas proiectat de Daniel Klein tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. Fața lor neagră căptușită cu un model delicat se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâinile luminescente de argint și indexurile ridicate, există, de asemenea, necesar dater la manșon poziția 3 și forța de tracțiune sunt realizate din oțel inoxidabil. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
135
Dimensiune
44 x 53 x 11 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Daniel Klein

Daniel Klein brand a fost infiintata in anul 1998, atunci când pentru prima dată a intrat în industria orologeră. De colectare la nivel că a fost format cu ideea de "moda pentru toată lumea", a devenit foarte popular la scurt timp după începuturile sale și a câștigat încă atenția multor clienți din întreaga lume.
Fanii ceas cu un stil proaspat, imaginativ aici au o mulțime de a alege de la.
Daniel Klein urmează tendințele modei actuale și oferă o ceasuri accesibile, de înaltă calitate, dotate cu mișcări japoneze Citizen - Miyota.

Daniel Klein