loading

Danish Design IV15Q1205

Codul produsului: hDD637

Danish Design IV15Q1205

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:733 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
Danish DesignIV15Q12054072.55In stock

Skandinávský minimalismus, nadčasový design a nebezpečná elegance. To vše v sobě snoubí dámské hodinky z dílny značky Danish Design. Jejich světle hnědý ciferník působí velice čistým dojmem, hnědou barvou se pyšní také kožený řemínek s jemnou patinou. Celek dokonale doplňuje pozlacené pouzdro z té nejkvalitnější ušlechtilé oceli, a také drobné zlaté indexy a ručičky. Jakmile si hodinky připnete na zápěstí, propadnete i vy kouzlu severského designu.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Danish Design.

Brand:

Danish Design

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :cafeniu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :35x35x7 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Danish Design IV15Q1205
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 803 de produse în ofertăx
prvni