loading

Designhütte Optimus 70005/61

Codul produsului: hDH055

Designhütte Optimus 70005/61

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Designhütte .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

DesignhütteOptimus 70005/612494.64out_of_stock
ceasuri automate nu sunt doar printre maeștrii din ce în ce mai populare. În cazul în care sunteți dependent de farmecele lor tradiționale și tu, nu ar trebui să uitați să salvați. Se tratează piesa preferată cu mișcare automată targa de brand elegant al atelierului Designhütte. La prima vedere, atrage forma si plexiglas baril moderne, care vă permite să vedeți în mod constant comoara lui. Interiorul extensor se mișcă ușor, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji că ceasul sa oprit în timpul nopții. Îi conduce un adaptor , care este inclus.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Designhütte.

Brand:

Designhütte

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Carcas :plast
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Numărul de ceasuri mecanice :1 ceas mecanic
Greutate :500 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :130x150x170 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Designhütte Optimus 70005/61
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni