Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Piccolo 70005/101

Brand: Designhütte Cod: hDH049

Descriere

targă din plastic pentru a viziona 1buc culoare abanos întuneric. Extensor închide geamul din plastic. Targa poate fi pliat în diferite variante, astfel încât vândute fără un adaptor de rețea - trebuie să fie comandate separat ( 70005/71 ). Un adaptor este capabil de a alimenta până la patru extensorii.

Ceasuri nu sunt incluse.

Observații

Ceasul se livrează în Designhüttecutia originală Designhütte.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Garanție
2 ani
Carcas
plast
Sticlă
plastic
Numărul de ceasuri mecanice
1 ceas mecanic
Dimensiune
100 x 147 x 128 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Designhütte

Marca germană a Designhütte produs din 2006, o extensor puternic de ceasuri automatice. Avantajul acestui brand este aspect elegant, la un pret accesibil.

Mai multe

Marca germană a Designhütte produs din 2006, o extensor puternic de ceasuri automatice. Avantajul acestui brand este aspect elegant, la un pret accesibil.

Designhütte
zile
:
ore
:
minute
:
secunde