Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Deveroux P5 GPS fitness náramek - zelený

Brand: Deveroux Cod: hDV021

Descriere

Vă petreceți cea mai mare parte a timpului liber cu sportul? Sunteți cel mai probabil să fiți cu bicicleta, să alergați sau să vă antrenați? Apoi, pe încheietura mâinii nu trebuie să pierdeți bratara de fitness Deveroux din colecția P5. Design-ul atemporal vă va atrage cu puritatea si design-ul de culoare care se potrivește într-adevăr la tot. Cureaua de silicon verde este foarte comodă la atingere, rezistentă la deteriorări și datorită proprietăților sale antialergice, este de asemenea potrivită pentru pielea cea mai sensibilă. Dar cu siguranță veți aprecia multe dintre caracteristicile pe care le are brățara. Printre caracteristicile cheie se numără tehnologia GPS, termometrul, altimetrul și măsurarea dinamică a ritmului cardiac.

 

Caracteristici de bază
Brațară este compatibil cu Android și iOS cu ceas Hplus, astfel încât să puteți vedea toate graficele din telefonul dvs. inteligent. Pe de altă parte, datorită funcției Bluetooth 4.0, notificările prin SMS și notificările ID-ul apelantului vor apărea pe brățara dvs. de fitness. De asemenea, puteți citi mesajele din Messenger, Whatsapp și așa mai departe.

Pe partea din spate a carcasei veți găsi o diodă verde care servește ca un contor pentru ritmul cardiac. Valorile sunt apoi stocate sub forma unei diagrame în mod clar aplicația pentru mobil. Veți găsi ritmul cardiac și presiunea direct pe ecranul ceasului.

GPS -
Principalul avantaj al ceasului este tehnologia GPS, pe care o puteți utiliza, de exemplu, pentru a măsura durata de funcționare sau ciclism.

pedometru

În aplicația mobilă puteți seta numărul de pași pe care doriți să îi pierdeți în fiecare zi. Pașii sunt apoi calculate din mișcarea mâinilor, ca fiecare pas pe care il face.

calcularea caloriilor
În aplicația mobilă, setați înălțimea și greutatea dumneavoastră - pe baza acestor informații, împreună cu o indicație a ritmului cardiac va indica calcularea caloriilor arse.

somn de monitorizare
Calitatea somnului este o parte importanta a unui stil de viață sănătos. Datorită ceasului dvs., veți avea întotdeauna o prezentare generală a numărului de ore petrecute și cât timp ați petrecut în cea mai profundă fază a somnului.

Sursă de alimentare
Ceasul se încarcă de pe portul USB al calculatorului prin intermediul suportului de încărcare. Durata de viață a bateriei este de 5-7 zile.

Observații

Ceasul se livrează în Deverouxcutia originală Deveroux.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
poliuretan
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Greutate
30
Dimensiune
19,5 x 10 mm

Funcție

Alte
monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - Bluetooth - pedometru - memoria contactelor telefonice - barometru - funcții pentru antrenament - monitorizarea somnului - notificări din telefonul mobil - termometru - altimetru - GPS
Brand: Deveroux

, Mark Deveroux este o companie de private label Satomar - un importator si distribuitor de ceasuri inteligente, brățări, telefoane mobile, produse de uz casnic inteligente și accesorii. Sub marca Deveroux pot găsi ceasuri inteligente aspect clasic precum și brățări de fitness de calitate , cu caracteristici avansate și durată lungă de viață a bateriei. Numitorul comun este un design elegant, servicii de înaltă calitate și aplicații personalizate în limba engleză.

Deveroux
zile
:
ore
:
minute
:
secunde