loading

Deveroux SW9 Silver - SLEVA

Codul produsului: hSLEVA125

Deveroux SW9 Silver - SLEVA

Disponibilitate:estimam pe 24.5. la Dv.
Preț:596 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
DeverouxSW9 Silver - SLEVA3292.90In stock

Descriere:

Ceasuri sunt scoase la vanzare pentru lipsa de cutii de hârtie și învelitoare de colț , pop - up al casetei, a se vedea. fotografii suplimentare.

Deveroux SW9 la prima vedere arata ca un ceas obișnuit cu mâinile analogice

. Numai după apăsarea butonului corespunzător veți găsi că vă țineți în mână o soluție ceas inteligent sofisticat.

 

caracteristici de bază
Ceasuri poate fi asociat cu dvs. Android smartphone sau iOS (pentru Windows încă nu funcționează) prin aplicația în limba engleză, puteți lua cu ușurință pe Google Play sau App Store. ceas Bluetooth va trimite apoi o notificare despre chemarea numelui, SMS - uri, chiar și la știri pe Facebook și Twitter.

funcție
Grație senzorului în ceas poate urmări ritmul cardiac, caloriile arse, numărul de etaje nastoupaných pedometer vă spune numărul de pași. Rezultatele pot apoi verifica pe telefonul smartphone.

În setările pe care le puteți activa funcția de alarmă sau pentru a monitoriza lungă sesiune. Odată ce te uiți la perioada de inactivitate înregistrată (45 minute până la 4 ore), alertare vă semnal.

Ceasuri au două baterii separate ,. Primul continuă merge cu cuarț ceas pentru funcționarea timpului analogic și durata de viață a bateriei este de până la doi ani. Al doilea procesor este utilizat pentru încărcare și ecranele OLED. Rezistenta ei este uimitor de șapte zile, în timp ce rulează continuu senzor puls de măsurare de până la două zile. Se încarcă printr -un cablu USB, vă puteți conecta la computer, laptop sau PowerBank.

Nu se uita la vorbitor și alertarea eveniment, notificare, ceas cu alarmă, etc.. Este sub formă de vibrații.

afișare:
Dimensiune: 0.69 inch
Rezoluție: 96 x 16 pixeli

caracteristici:
Procesor Nordic N51822
Bluetooth 4.0 BLE
Port USB integrat pentru încărcare
Protecție: IP69 (rezistent la praf și apă sub presiune)

senzori:
accelerometru
giroscop
bătaie de inimă senzor

compatibilitate:
Bluetooth 4.0 și mai mare
Android 4.3 Jelly Bean și mai mare
iOS 7.0 și mai mare

Spoturi:

Toate instrucțiunile pentru ceasurile Deveroux și cele mai frecvente întrebări pot fi găsite la www.mobilnipodpora.cz/component/content/article/112-podpora/pipo/124-deveroux

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Deveroux.

Brand:

Deveroux

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Greutate :100 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :41x41x14 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră , zile în săptămână
Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
LED
Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
cu funcția Snooze
Alte :Bluetooth, monitor pentru pulsul inimii, functii de trening

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Deveroux SW9 Silver - SLEVA
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 867
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni