Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tipul de mecanism (putere)

  • Automatic - Ceas mecanic, prevazut cu regulator cu balansier al carui arc motor este tensionat de miscarile bratului Ceas al cărui resort se întoarce prin mişcarea mîinii celui care îl poartă. Acest ceas rezistă fără întorsătură de la 2 zile până la 2 săptămâni pentru cele mai calitative ceasuri.
  • Quartz – baterie - Acțiunea este înfăptuită de către un electromotor care mișcă acele indicatoare. Energie este asigurată de baterie.
  • Citizen Eco-Drive - Un sistem unic de tensiune ECO-DRIVE lansat de firma CITIZEN, combină cele mai mari necesități economice, ecologice și estetice. S-a sfârșit cu schimbarea bateriilor. ECO-DRIVE transformă lumina solară sau artificială în energie. Se pornește doar după un minut de expunere la lumina, capacitatea de rezervă constituie tocmai 500 de zile. Forță motoare e ecologică și totodată ieftină, pentru că utilizează ca sursă de energie- lumina. Ecologică deoarece nu poluează natura prin deșeurile bateriilor utilizate și e ieftină deoarece nu trebuie sa plătiți pentru schimbarea bateriilor. Lumina traversează cadranul special și atinge celula solară foare sensibilă care o transformă în energie electrică, aceasta este stocată în mini-acumulator și după necesitate pune în mișcare mecanismul quartz a ceasului. Vă interesează Eco-Drive mai tare? Uitați-vă la video.
  • Fossil Twist - Merge vorba despre un mecanism combinat cu precizia Quartzului și esteticul din ceas automat. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
  • Seiko kinetic - Sistem automatic ce produce energia necesară din mobilitatea mânilor. Mișcarea brațelor utilizatorilor de ceas produce vibrații, care sunt transmise generatorului. O parte din energia produsă este folosită pentru mișcarea mecanismului, altă parte este stocată într-un condensator integrat. O astfel de aranjare garantează că ceasul nu se va opri în cazul în care proprietarul nu le purta câteva zile. Dacă perioada de repaos este mai mare, se opresc acele indicatoare, dar energia stocată este suficientă pentru a restabili funcționarea ceasului doar prin câteva mișcări. Vă interesează Kinetic mai tare. Uitați-vă la video.
  • Setare - Mecanismul este mișcat prin derularea treptată a arcului tensionat. Acest arc trebuie setat prin învîrtirea unui buton special. Ceasurile obișnuite rezistă una-două zile, mai calitative până la două săptămâni.
  • Quartz - panouri solare - Panourile solare încadrate în cadran completează cu energie condensatorul amplast de capacitate înaltă.