Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dl Tati DZ 7313

Brand: Diesel
Odată ce ați purtat un ceas Diesel pe încheietura mâinii, puteți fi siguri că nimeni nu o va rata. Cadranul negru mare este împărțit în patru cadrane separate pentru diferite momente ale lumii .… Descriere și parametrii

Descriere

Odată ce ați purtat un ceas Diesel pe încheietura mâinii, puteți fi siguri că nimeni nu o va rata. Cadranul negru mare este împărțit în patru cadrane separate pentru diferite momente ale lumii . Acest lucru va fi apreciat în special de către domnii care adesea călătoresc în mai multe fusuri orare sau cei care au rude și prieteni din întreaga lume. A fost un loc pentru ștampila de dată și pentru cronometru. Carcasa din oțel cu șuruburi de design adaugă o atingere industrială ceasului, făcând cureaua din piele neagră un pic pentru adevărații domni. Fiți curajoși și fixați-vă bijuteria de design autentică pe încheietura mâinii.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
imensă (lățime de la 5,5 cm și mai mult)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
57 x 67 x 13 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde