Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DZ1905

Brand: Diesel
Ceasurile Diesel sunt perfecte pentru toți domnii cu gust de accesorii vizibile. Cadranul lor argintiu vă va impresiona la prima vedere cu mâinile și indexurile distincte de albastru închis care… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile Diesel sunt perfecte pentru toți domnii cu gust de accesorii vizibile. Cadranul lor argintiu vă va impresiona la prima vedere cu mâinile și indexurile distincte de albastru închis care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa mai robustă este din oțel decorat cu acoperire PVD închisă. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele în culoarea trendy a coniacului. Tratează-te cu un supliment care nu te va obosi.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde