Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

Mega Chief DZ4281

Brand: Diesel Cod: hDL812

Descriere

Ceasuri de la atelierul de popular brand de moda Diesel la prima vedere dragoste toți domnii cu un gust pentru accesorii de ochi-prinderea. carcasă din oțel inoxidabil lor funcționează cu adevărat masiv; Această impresie este sporită de capacul coroanei care se extinde în cadran. Fața clară în albastru impresionează cu mâinile și indici luminescente, care asigură o bună lizibilitate a timpului în întuneric. Trei cronografe au o funcție de cronometru, există , de asemenea , dater necesar. Încheietură ceas-capsate curea din piele maro. Desigur , aprecia și rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să înoate cu ceasul la încheietura mâinii. Se decoreaza cu accesorii pentru bărbați adevărați și se bucură de atenția împrejurimile sale.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
140
Dimensiune
52 x 59 x 15 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Brand: Diesel

Diesel marca o acțiune de vară pe piața mondială, a construit o reputatie ca un mod atemporal îndrăzneț. Combinații neobișnuite de stiluri si culori, stilizare fara inhibitii scrierii de mână, clare și tendințe in avans deservește clienții săi în fiecare an. Setați un punct de reper pentru toate mărcile definite de tânăra generație. O sursă inepuizabilă de idei pe care le puteți surprinde mereu cu ceva nou, cum ar fi compania italiană Diesel. Extravaganță în tradițional "stil Diesel" poate provoca un șoc, dar la fel de brusc poate schimba linistea, timiditatea rafinat si asertivitate în detalii fine. Brand de moda Diesel reprezintă nu viziona doar, dar, de asemenea parfumuri și bijuterii.

Diesel
zile
:
ore
:
minute
:
secunde