Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Overflow DZ 4203

Brand: Diesel
Ceasurile mari pentru bărbați Diesel sunt perfecte pentru bărbații adevărați. Trei cronografii cu funcție de cronometru, mâini luminiscente cu indici și o ștampilă de date utilă sunt vizibile pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile mari pentru bărbați Diesel sunt perfecte pentru bărbații adevărați. Trei cronografii cu funcție de cronometru, mâini luminiscente cu indici și o ștampilă de date utilă sunt vizibile pe cadran. Acestea sunt fixate la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel de înaltă calitate. Du-le la cămașă, tricou sau tricou sport și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
196
Dimensiune
49 x 54 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde