Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City Link NY2824

Brand: DKNY
Ceasurile DKNY vor iubi toate femeile cu o dragoste de accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu este împodobit cu cristale clare în locul indexurilor, iar alte pietre strălucitoare aliniază… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile DKNY vor iubi toate femeile cu o dragoste de accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu este împodobit cu cristale clare în locul indexurilor, iar alte pietre strălucitoare aliniază carcasa minusculă. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel inoxidabil. Tratează-te la un ceas care înlocuiește o brățară de lux.

Observații

Ceasul se livrează în DKNYcutia originală DKNY.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 30 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde