Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crosswalk NY2831

Brand: DKNY
Nu ezitați să vă puneți ceasul sau brățara de lux pe încheietura mâinii? Apoi pariați pe ceasurile de modă DKNY , care sunt ambele. Cadranul lor de bronz a pariat pe un aspect minimalist - decorat cu… Descriere și parametrii

Descriere

Nu ezitați să vă puneți ceasul sau brățara de lux pe încheietura mâinii? Apoi pariați pe ceasurile de modă DKNY, care sunt ambele. Cadranul lor de bronz a pariat pe un aspect minimalist - decorat cu mâini înguste și cristale clare în locul indexurilor. Mai multe cristale sclipesc pe o mișcare eficientă care seamănă cu adevărat cu o brățară elegantă. Subliniați-vă ținuta în stil și fiți perfecti.

Observații

Ceasul se livrează în DKNYcutia originală DKNY.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
10 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 30 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde