Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SoHo NY2856

Brand: DKNY
Ceasurile realizate de marca de modă DKNY la prima vedere, se vor îndrăgosti de toate doamnele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor minuscul atrage logo-urile mărcii care acoperă… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile realizate de marca de modă DKNY la prima vedere, se vor îndrăgosti de toate doamnele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor minuscul atrage logo-urile mărcii care acoperă întreaga suprafață. Mâinile și indexurile din bronz se potrivesc perfect cu carcasa din oțel placat cu aur roz. La încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea netedă de piele într-o culoare plăcută de pulbere. Tratează-te cu un accesoriu care subliniază aspectul tău elegant.

Observații

Ceasul se livrează în DKNYcutia originală DKNY.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
26 x 30 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde