Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Drops Time R0153122503

Brand: Morellato
Ceasuri sunt , de asemenea , o brățară pe Morellato Drops "href =" http://www.sperky.cz/morellato-morellato-drops/ "target =" _ blank "rel =" noopener „> Morellato Drops . O parte din ceasuri sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri sunt, de asemenea, o brățară pe Morellato Drops "href =" http://www.sperky.cz/morellato-morellato-drops/ "target =" _ blank "rel =" noopener „> Morellato Drops . O parte din ceasuri sunt șase Picături.

Nu ezitați să vă fixați ceasul sau o brățară elegantă pe încheietura mâinii? Pariați cu ceasul Morellato din colecția Drops care este atât! Baza lor este un caz mic căptușit cu pietre de sticlă și o brățară din oțel îngust, care este fixată la carabină. Ceasul se bazează pe o brățară strânsă de pe fiecare parte a carcasei cu trei tipuri de picături și o frână care împiedică alunecarea picăturilor peste brățară. Brațarăputeți adăuga alte margele din colecția Morellato Drops pentru a vă crea un plus unic. Ceasuri pierdute care nu te plictisesc de tine.

Observații

Ceasul se livrează în Morellatocutia originală Morellato.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 26 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile