Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Drops Time R0153122511

Brand: Morellato
Ceasul este de asemenea o brățară pentru picături Morellato "href =" http://www.sperky.com/morellato-morellato-drops/ "target =" _ blank "rel =" noopener "> Morellato Drops. Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul este de asemenea o brățară pentru picături Morellato "href =" http://www.sperky.com/morellato-morellato-drops/ "target =" _ blank "rel =" noopener "> Morellato Drops.
Nu ezitați să vă puneți un ceas sau o brățară elegantă la încheietura mâinii? Pariați pe ceasurile Drops Morellato, ambele! Se bazează pe o carcasă mică căptușită cu pietre de sticlă și o brățară îngustă de oțel care se închide pe carabinier. Ceasul are o bază pe brățara strânsă din fiecare parte a carcasei a trei tipuri de picături și o frână, care împiedică picăturile să picure pe brățară. Brațarăputeți adăuga alte mărgele din colecția Morellato Drops pentru a crea propriul accesoriu personalizat. Prinde-te cu un ceas care nu te va obosi.

Observații

Ceasul se livrează în Morellatocutia originală Morellato.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
25 x 29 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile