Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-129D-1AVEF

Brand: Casio
Edificiul de la atelierul Casio este realizat pentru toți maeștrii care au nevoie de un accesoriu pentru a se potrivi și de a face sport. Cadranul lor negru, cu un model delicat, împodobește mâinile… Descriere și parametrii

Descriere

Edificiul de la atelierul Casio este realizat pentru toți maeștrii care au nevoie de un accesoriu pentru a se potrivi și de a face sport. Cadranul lor negru, cu un model delicat, împodobește mâinile și indiciile luminescente, făcându-l perfect adaptate la timp. Poziția 3 este ocupată de o dată distinctivă și de lumina zilei din săptămână. Cazul și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil, făcând ceasul să fie cu adevărat elegant. Veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căruia puteți înota chiar și cu acest add-on. De îndată ce vă veți urmări încheieturile o dată, nu veți mai putea să vă imaginați viața fără ele.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
155
Dimensiune
45 x 49 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde