Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-316D-1AVEF

Brand: Casio
Edificiul de la marca Casio caută gentlemeni care se bucură de eleganță sportivă. Cadranul negru este la prima vedere cu mâini luminescente și cifre distincte, ceea ce face timpul întotdeauna perfect… Descriere și parametrii

Descriere

Edificiul de la marca Casio caută gentlemeni care se bucură de eleganță sportivă. Cadranul negru este la prima vedere cu mâini luminescente și cifre distincte, ceea ce face timpul întotdeauna perfect lizibil. Trei cronografe nu vor fi lăsate la cunoștință, ceea ce va servi ca o prezentare, o zi de zi și un ceas de 24 de ore. Iubitorii de apa vor aprecia rezistenta la apa de pana la 100 de metri, ceea ce permite inotul cu ceasuri de mana. Carcasa și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este în lumea ceasurilor cu clasice fără vârstă. Bucurați-vă de add-on-ul pe care îl puteți lua pentru un costum personalizat și pentru tricoul preferat.

 

Setările pentru cronograf

Nastavení

Setarea datei - faceți clic pe coroană în prima poziție (veți auzi un singur clic). Rotiți coroana până când setați data corectă. Pe un cadran de 24 de ore, verificați dacă este setat ora dimineții sau după-amiaza - doar ziua se va schimba chiar la miezul nopții.

Setarea timpului și zilei săptămânii: Împingeți coroana în a doua poziție (veți auzi două clicuri). Rotiți coroana pentru a schimba ora și ziua săptămânii. Pentru a seta ziua săptămânii, ceasul de 24 de ore trebuie să se rotească în sensul acelor de ceasornic.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
110
Dimensiune
40 x 48 x 9 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde