Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-328D-1AVEF

Brand: Casio
Edifice ceasuri din atelierul brandului Casio cauta domnilor , cu o înclinație pentru suplimente sportive elegante. Sechestra farmecul lor și tu și atașați o brățară acest model elegant. Cadran negru… Descriere și parametrii

Descriere

Edifice ceasuri din atelierul brandului Casio cauta domnilor , cu o înclinație pentru suplimente sportive elegante. Sechestra farmecul lor și tu și atașați o brățară acest model elegant. Cadran negru este decorat cu mâinile și indexurile expresive model imitarea de carbon, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului. Ajuta - patru cronograf cu data, zi a săptămânii, luni, și timp de 24 de ore. bucșe solide și forța de tracțiune sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Vei aprecia cu siguranță rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să înoate cu ceasul la încheietura mâinii. Pariați pe suplimentul pe care le poate lua într-un costum formal și haine largi petrecere a timpului liber confortabile.

Instrucțiuni pentru setarea cronografelor:

EF328 1) Setați data:
Trageți coroana la 1. Poziția (veți auzi un clic). Pornirea coroana înainte sau înapoi pentru a seta data corectă (ziua de luni). Fixați coroana înapoi la poziția sa normală.

2) Setarea orei și zilei săptămânii:
Așteptați până când mâna a doua arătând spre cei doisprezece. Apoi trageți coroana la 2. Poziția (veți auzi două clicuri).
Ziua săptămânii stabilit de timp. Pentru a schimba o zi, arătătorul trebuie să fie de 24 de ori se confruntă cu buclă. Prima zi de ajustare a săptămânii este, prin urmare, oarecum consumatoare de timp. Odată ce subciferníček arată ziua corectă a săptămânii, du-te la timpul de instalare. Nu uita sa ma uit la ciferníček de 24 de ore pentru a seta corect AM (dimineața și după-amiaza) sau PM (după-amiaza și seara) timp. Apoi fixați coroana înapoi în poziția normală.

3) luni Set
Setați data ștampila la punctul numărul 1. Apoi apăsați pe butonul A atât de mult timp până când indicatorul pentru luna care arată valoarea corectă. Apoi, setați doar data ștampila pe data corectă, în conformitate cu procedura descrisă la punctul 1.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
142
Dimensiune
45 x 49 x 11 mm

Funcție

Alte
1224 regim orar
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde