Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-527D-1AVEF

Brand: Casio
Accesorii Casio din colecția pentru a decora domnilor Edifice care se așteaptă să urmărească nu numai că arată elegant, dar , de asemenea , executarea precisă și o mulțime de caracteristici utile.… Descriere și parametrii

Descriere

Accesorii Casio din colecția pentru a decora domnilor Edifice care se așteaptă să urmărească nu numai că arată elegant, dar , de asemenea , executarea precisă și o mulțime de caracteristici utile. Cade sub vraja de ceasuri inspirate de curse F1 și tu și fixați încheietura mâinii, acest model elegant. Negru formați la prima vedere, cu diferențiere luminoasă, dar și mâinile sale puternice, mulțumită cărora le vedeți întotdeauna ora curentă. Vizibilitatea perfectă oferă , de asemenea iluminare de fundal cu LED - uri. Trei cronografe va servi ca un cronometru. Atrage și regula de diapozitive, o caracteristică care este cel mai des utilizat de către piloți, aer - datorită lui, puteți calcula viteza, consumul de combustibil și distanța de zbor. Cireasa de pe tort este rezistent la apă până la 100 m, mulțumită căruia nu trebuie să ia de pe ceas sau atunci când scufundări. Odată ce te uiți la Edificiului după ce fixați pe încheietura, nu nu va dori să-și scoată.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
160
Dimensiune
46 x 51 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație internă cu riglă logaritmică
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1/20 secunde, max. 12 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde