Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-547D-1A1VEF

Brand: Casio
Edificiul de la atelierul Casio este popular cu domnii în eleganța sportivă. Aruncați acest fenomen chiar și pentru dvs. și prindeți acest model uzat pe încheietura mâinii. Cronometrul negru este… Descriere și parametrii

Descriere

Edificiul de la atelierul Casio este popular cu domnii în eleganța sportivă. Aruncați acest fenomen chiar și pentru dvs. și prindeți acest model uzat pe încheietura mâinii. Cronometrul negru este prevăzut cu trei cronografe cu funcția cronometru, iar lumina zilei este de asemenea în poziția 3. Mâinile și indicii luminescenți asigură o vizibilitate bună a timpului chiar și în condiții de lumină slabă. Culoarea neagră este de asemenea stabilită cu o scală de tahimetru. Cauza și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate - datorită acestui fapt, greutatea ceasului este destul de vizibilă. Iubitorii de apa vor aprecia rezistenta la apa de pana la 100 de metri, ceea ce permite inotul cu ceasuri de mana. Bucurați-vă de add-on pe care îl puteți lua pentru a se potrivi dvs. confortabil cămașă de timp liber.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
162
Dimensiune
44 x 52 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde