Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-552-1AVEF

Brand: Casio
Edifice ceasuri de la atelierul de brand Casio cauta domni care doresc să decoreze accesorii-sport chic. Sechestra farmecul lor prea. cadran negru cu model de carbon prinde ochi cu funcție de… Descriere și parametrii

Descriere

Edifice ceasuri de la atelierul de brand Casio cauta domni care doresc să decoreze accesorii-sport chic. Sechestra farmecul lor prea. cadran negru cu model de carbon prinde ochi cu funcție de cronometru trei cronograf, datorită indicilor luminescente și mâinile sunt , de asemenea , întotdeauna perfecte, veți vedea ora curentă. Carcasa din otel inoxidabil încoronare măștii cu contrastante la scară negru. Cureaua din cauciuc negru încheietura ceas-capsate, care este departe de carcasa se îngustează treptat. Iubitorii de apă vor aprecia rezistent la 100 de metri, prin care puteți cu noul accesoriu , chiar înota apa. Pariați pe ceas, care va deveni o parte indispensabilă a vieții tale.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
82
Dimensiune
44 x 49 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde