Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR 505D-1A

Brand: Casio
Ceasuri Casio din colecțiile preferate Edificiului o dragoste la vedere mai întâi toate domnii cu un gust pentru accesorii atemporale. Acestea ofera trei cronograf cadran negru cu funcție de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri Casio din colecțiile preferate Edificiului o dragoste la vedere mai întâi toate domnii cu un gust pentru accesorii atemporale. Acestea ofera trei cronograf cadran negru cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore de indici luminescente și mâinile sunt , de asemenea , întotdeauna perfecte, veți vedea ora curentă. Carcasa și tensiunea sunt realizate din oțel inoxidabil, care se potrivește tuturor încheietura mâinii conac. Fie că optați pentru un costum formal sau blugi rupti, acest accesoriu va fi întotdeauna chic.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
133
Dimensiune
45 x 51 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde