Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR-519D-2A

Brand: Casio
Fie că îmbrăcarea costum formale sau uzura petrecere a timpului liber confortabil, ceasuri proiectat de Edifice branduri populare Casio costum este întotdeauna perfect asteptare. Dial combinație de… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcarea costum formale sau uzura petrecere a timpului liber confortabil, ceasuri proiectat de Edifice branduri populare Casio costum este întotdeauna perfect asteptare. Dial combinație de capturi albastru și negru culoare întuneric ochi cu funcție de cronometru trei cronograf, există , de asemenea , o fereastra pentru data ștampila. De asemenea, a atras mâinile și indici luminescente semnificative, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului, chiar și în condiții de vizibilitate slabă. Aprecia , de asemenea rezistent la apă până la 100 de metri, datorită căreia nu trebuie să -și scoată ceasul chiar și atunci când înot. O dată pe PIN-ul încheietura mâinii o forță de oțel devine tinuta o dimensiune cu totul nouă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
150
Dimensiune
43 x 48 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde