Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR-526L-1A

Brand: Casio
Ceasul Edifice din atelierul brandului Casio  este ideal pentru fiecare domn modern. Cadranul lui negru împodobit cu arcurile și indicii luminescenți,  asigură o vizibilitatea perfectă a timpului.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Edifice din atelierul brandului Casio este ideal pentru fiecare domn modern. Cadranul lui negru împodobit cu arcurile și indicii luminescenți,  asigură o vizibilitatea perfectă a timpului. Veți aprecia, de asemenea, cele trei cronografe, care va servi funcția  de cronometru. Există, de asemenea, o casetă de mesaj în poziția 3-a.  Carcasa decorată cu lunetă neagră  care este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.  Cureaua este din piele neagră elegantă, decorată  cu modelul crocodil. Ceasul are o rezistent la apă la 100 de metri, datorită acestui fapt puteți înota cu ceasul la mână.
Fie că ești îmbrăcat  la costumul cu țesătura perfectă sau purtați un  tricou confortabil cu blugi, cu acest accesoriu nu veți păși niciodată pe alături.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
75
Dimensiune
44 x 49 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde