Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR-527D-2A

Brand: Casio
ceasuri Edifice din atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare domn modern. cadran albastru închis, decorat cu mâinile și indici luminescente, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri Edifice din atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare domn modern. cadran albastru închis, decorat cu mâinile și indici luminescente, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului. Veți aprecia , de asemenea , cele trei cronografe, care va servi funcția cronometru. Există, de asemenea, o fereastră de afișare dată între pozițiile 4 și 5. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și în mișcare de argint. Ceasuri au o rezistență de apă la 100 de metri, datorită să reziste chiar și de înot în apă. Fie că ești îmbrăcat costumul perfect tăiat sau confortabil tricou cu blugi, acest supliment din ce în ce merge prost.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
136
Dimensiune
41 x 47 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde