Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR 539D-1A2

Brand: Casio
Odată ce ați vizionat edificiul pe încheietura mâinii prin atingerea mărcii dvs. preferate Casio , veți fi transformați într-o baghetă elegantă de gentleman. Cronograful lor negru vine la prima… Descriere și parametrii

Descriere

Odată ce ați vizionat edificiul pe încheietura mâinii prin atingerea mărcii dvs. preferate Casio, veți fi transformați într-o baghetă elegantă de gentleman. Cronograful lor negru vine la prima vedere cu cronografe de design cu cronometru, cu mâini distinctive luminescente și indici pentru a asigura timpul perfect de lectură. Există, de asemenea, o carte de date în poziția 3. Detaliile albastre dau întregului set zambetul potrivit. De asemenea, puteți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce permite înotul cu ceasuri de mână. Punga, încoronată cu o lunetă albastră, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o forță mai masivă. Pariați pe un add-on care nu vă va dezamăgi niciodată.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
185
Dimensiune
49 x 57 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde