Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elegance C4463/3

Brand: Candino
Uita-te la marca Candino Swiss este facuta pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Fața strălucitoare vă va duce cu un pătrat de cristale clare , centrul cărora este plin de o perlă… Descriere și parametrii

Descriere

Uita-te la marca Candino Swiss este facuta pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Fața strălucitoare vă va duce cu un pătrat de cristale clare, centrul cărora este plin de o perlă romantică . Atenția dvs. nu va fi ratată de nici un număr numeric roman care face ceasul o piesă cu adevărat de neimaginat. Obiectivul acoperă un cristal de safir care este rezistent la zgârieturi și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Cazul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Odată ce ați fixat o bandă din piele de piele neagră cu modelul de crocodil pe încheietura mâinii, veți fi răsfățați de calitate cu prestigiosul Swiss Made.

Observații

Ceasul se livrează în Candinocutia originală Candino.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
39 x 42 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde