Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elegance C4559/2

Brand: Candino
Ceasurile de la marca elvețiană Candino vor atrage cu carcasa sa aurie cu acoperire PVD. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir și are o dată și un cronograf cu o a doua mână pe el. Ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la marca elvețiană Candino vor atrage cu carcasa sa aurie cu acoperire PVD. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir și are o dată și un cronograf cu o a doua mână pe el. Ceasul este fixat cu o curea din piele de înaltă calitate, care se potrivește perfect pe mână pentru o potrivire confortabilă. Faceți-vă fericiți și obțineți un accesoriu vestimentar genial.

Observații

Ceasul se livrează în Candinocutia originală Candino.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde