Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

American Praire Rose Gold Mesh Watch EBZ-3218

Designerii Emily Westwood cred că nu există un designer mai bun decât natura în sine. Aurul de trandafir modern face ca acest ceas să pară luxos și nimeni nu-l poate lipsi. Ceasul se va ține perfect… Descriere și parametrii

Descriere

Designerii Emily Westwood cred că nu există un designer mai bun decât natura în sine. Aurul de trandafir modern face ca acest ceas să pară luxos și nimeni nu-l poate lipsi. Ceasul se va ține perfect de încheietura mâinii, datorită cursei preferate a Milanului, care este de asemenea acoperită cu PVD și realizată din oțel inoxidabil. Cu acest ceas vei străluci cu siguranță.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
430
zile
:
ore
:
minute
:
secunde