Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blue Seashell Rainbow EAT-3818

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Cadranul lor albastru acoperit cu mama de perlă vă va inspira la prima… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Cadranul lor albastru acoperit cu mama de perlă vă va inspira la prima vedere cu inimile, stelele și porumbeile zburătoare care îl aliniază. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o cursă de aur aurită din oțel inoxidabil, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu un accesoriu care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde